review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Kitbedrijf Amersfoort

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Uw badkamer laten kitten door de kitspecialist

kitspecialist nederland

Kitbedrijf Amersfoort

Op zoek naar een gespecialiseerd kitbedrijf in Amersfoort? Wij van Kitbedrijf Amersfoort en Kitbedrijf Utrecht zijn onderdeel van AreYouKittingMe en hebben ruim 20 jaar ervaring in alle soorten werkzaamheden met betrekking tot kitwerkzaamheden. Wij gebruiken de beste materialen op kitgebied. Vakmanschap is tegenwoordig moeilijk te vinden, maar wij hebben de juiste vakmensen in dienst.

U haalt kwaliteit in huis

Onze kitters van Kitbedrijf Amersfoort zijn ook woonachtig in Amersfoort en omgeving en kunnen hierdoor snel bij u terecht als er kitwerkzaamheden aan bijvoorbeeld sanitair uitgevoerd moeten worden. Heeft u een badkamer, toilet, keuken of vloer die afgekit moeten worden dan is Kitbedrijf Amersfoort de partner voor u. Met de juiste prijsstelling en kwaliteit bent u verzekerd van kwaliteit. Een badkamer kitten is een specialiteit van ons.

Kitbedrijf Amersfoort
Kitbedrijf Amersfoort

Particulieren en zakelijke partners

Kitbedrijf Amersfoort werkt niet alleen voor particulieren wij hebben ook bedrijven die wij bedienen voor het grotere werk zoals het kitten van dilatatievoegen. Wij hebben meerdere wijken in Amersfoort voorzien van onze vakbekwaamheid als het gaat om het afwerken van kitwerkzaamheden. Met goede garantie voorwaarden staan wij voor kwaliteit met de juiste afspraken. Met ruim 10 kitters in dienst kunnen wij u helpen voor kleine maar ook grotere projecten.

Onderhouden van kit

Kit gaat een aantal jaar mee, u dient de kitranden van uw sanitair dan ook goed in de gaten houden om lekkages tegen te gaan en te voorkomen dat u verdere schade zal krijgen aan uw woning. Voorkomen is vaak beter dan genezen.

Kitbedrijf Amersfoort contacten

Bent u geinteresseerd in Kitbedrijf Amersfoort van AreYouKittingMe dan kunt u ons een mail sturen of bellen voor het maken van een afspraak. Tevens kunt u ons foto’s toezenden zodat kitbedrijf Amersfoort een juiste offerte kan sturen.

Kitbedrijf Amersfoort staat voor kwaliteit voor de juiste prijs.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Amsterdamsestraatweg 11
3513 AA Utrecht

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Utrecht zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button