review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Kitbedrijf De Bilt

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Uw badkamer laten kitten door de kitspecialist

kitspecialist nederland

Kitbedrijf De Bilt

Op zoek naar een gespecialiseerd kitbedrijf in De Bilt? Wij van Kitbedrijf De Bilt en Kitbedrijf Utrecht zijn onderdeel van AreYouKittingMe en hebben ruim 20 jaar ervaring in alle soorten werkzaamheden met betrekking tot kitwerkzaamheden. Wij gebruiken de beste materialen op kitgebied. Vakmanschap is tegenwoordig moeilijk te vinden, maar wij hebben de juiste vakmensen in dienst.

U haalt kwaliteit in huis

Onze kitters van Kitbedrijf De Bilt zijn ook woonachtig in De Bilt en omgeving en kunnen hierdoor snel bij u terecht als er kitwerkzaamheden aan bijvoorbeeld sanitair uitgevoerd moeten worden. Heeft u een badkamer, toilet, keuken of vloer die afgekit moeten worden dan is Kitbedrijf De Bilt de partner voor u. Met de juiste prijsstelling en kwaliteit bent u verzekerd van kwaliteit. Een badkamer kitten is een specialiteit van ons.

Kitbedrijf De Bilt
Kitbedrijf De Bilt

Particulieren en zakelijke partners

Kitbedrijf De Bilt werkt niet alleen voor particulieren wij hebben ook bedrijven die wij bedienen voor het grotere werk zoals het kitten van dilatatievoegen. Wij hebben meerdere wijken in De Bilt voorzien van onze vakbekwaamheid als het gaat om het afwerken van kitwerkzaamheden. Met goede garantie voorwaarden staan wij voor kwaliteit met de juiste afspraken. Met ruim 10 kitters in dienst kunnen wij u helpen voor kleine maar ook grotere projecten.

Onderhouden van kit

Kit gaat een aantal jaar mee, u dient de kitranden van uw sanitair dan ook goed in de gaten houden om lekkages tegen te gaan en te voorkomen dat u verdere schade zal krijgen aan uw woning. Voorkomen is vaak beter dan genezen.

Kitbedrijf De Bilt contacten

Bent u geinteresseerd in Kitbedrijf De Bilt van AreYouKittingMe dan kunt u ons een mail sturen of bellen voor het maken van een afspraak. Tevens kunt u ons foto’s toezenden zodat kitbedrijf De Bilt een juiste offerte kan sturen.

Kitbedrijf De Bilt staat voor kwaliteit voor de juiste prijs.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Amsterdamsestraatweg 11
3513 AA Utrecht

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Utrecht zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button